Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Prijava
Glavni izbornik
12. Sudnikov pohod

12. Sudnikov pohod

12. Sudnikov pohod (22.10.2017.)

Po već uhodanom redu ujutro u 8:30 ispred Samoborskog muzeja postavili smo stolove, na njih stavili: sudnikove žemlje, žigove, kartone pohoda, bonove za bažul i ono o čemu se ne piše. U muzeju je povodom dana grada Samobora otvorena izložba "Samoborski obrt" i jedva čeka da ju još netko vidi. Prvi su stigli planinari Sv. Roka iz Sv. Nedelje, a za njima Varaždinci, pun bus. Malo po malo skupilo se tu nešto manje od stotinjak ljudi. Hodalo se polako, pričalo i smijalo. Vrijeme je izdržalo do dolaska u dom a onda je polako pa sve jače počela padati kiša. Sklonili smo se pod strehu i obzirom na vrijeme relativno rano razbježali.
Na 12 Sudnikovom pohodu podijeljeno je 6 priznanja za 5. sudjelovanje na pohodu i jedno za 10. Božica je kao iskusna učiteljica pomogla pri pisanju priznanja. Ova naša akcija kao i sve do sada prošla je pod budnim okom članova HGSS stanice Samobor

 

Slike: Božica, Bojan, Darko

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Darko Dömötörffy

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Pročitajte druge članke iz ove kategorije: « Sedam slapova rijeke Mirne Jesenska idila na Žumberku »

Napiši komentar

na vrh članka