Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Prijava
Glavni izbornik
Kako smo se proveli na 1. izletu Malih planinara Samobora

Kako smo se proveli na 1. izletu Malih planinara Samobora

Tekst napisala Maja Štefković

 

Nakon ideje, želje, dogovora i planiranja, konačno smo u subotu 29. listopada 2016. krenuli na naš prvi izlet Malih planinara Samobora. Dogovor je bio u 9 sati ispred sportske dvorane kod srednje škole.

Okupilo se nas sedamdesetak - što malih planinara, što onih malo većih kao pratnja. Nakon početnog pozdrava i upoznavanja, dugačka kolona malih i velikih uputila se prema naselju Sv. Helena. Nakon malo cestovnog planinarenja stigli smo u šumu koja nas je vodila do Pušina.

Vrijeme je bilo prekrasno, jesen nam se otkrivala u svoj svojoj raskoši. Vesela kolona ispunila je šumu i polako je uz kraće odmore, preko Jazbine stigla do Grgosove špilje. Svatko tko je imao želju razgledao je špilju i malo odmorio čekajući da svi razgledaju.

Dio grupe se odlučio vratiti autobusom, a dio (uključujući 2 vrtićanca - Luka 4 i Adrijan 3 godine) pješice natrag do Samobora. Put nas je vodio preko Vrhovčaka.

Da bi se mališani u miru zabavili na igralištu, velike smo odveli na malu degustaciju rakije. Mislimo da su svi bili zadovoljni takvim rasporedom. ☺

Spust natrag prema gradu je brzo prošao i već smo oko 14 sati bili u Samoboru.

Jedan prekrasan dan proveden u prirodi uz kretanje i druženje.

Pozivamo vas sve da nam se opet pridružite na slijedećem zanimljivom izletu po Samoborskom gorju.

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)
Daniela Čupić

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Pročitajte druge članke iz ove kategorije: « Svi na Klek! Ipak dobra godina »

Napiši komentar

na vrh članka