Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Prijava
Glavni izbornik
Japetić (sa Pljovice)

Opća planinarska škola HPD "Japetić" 2016god.

Škola će se održati u razdoblju od 12. rujna do 17. listopada 2016. god. na način da se teoretski dio nastave održava ponedjeljkom i petkom od 20:00 do 21:30 sati, a praktični dio vikendom uglavnom na terenima Samoborskog i Žumberačkog gorja i još kojekuda.Obrađivati će se teme: povijest planinarstva, pripreme i boravak u planini, opasnosti u planini, meteorologija, orijentacija, osnove alpinizma, osnove speleologije, prva pomoć u planini, gorska služba spašavanja, zaštita prirode i još puno toga.

Osnovni uvjet za upis u školu je punoljetnost, članstvo u planinarskoj organizaciji, a najbolje članstvo u HPD Japetić. Gojzerice, naprtnjača i štapovi osnovna je oprema potrebna za pohađanje škole.

Upisi se vrše do upisne kvote od 25 polaznika, cijena škole je 250,00 kn. a u cijenu škole nisu uračunati troškovi izleta.

Ukoliko pojedinac tijekom škole želi prekinuti školovanje, HPD "Japetić" nije dužan vratiti mu novac uplaćen za školarinu. Predavanja i izleti su obavezni što je uvjet za dobivanje diplome. Predavači i vodiči su aktivni članovi HPD "Japetić" i gosti, sa višegodišnjim planinarskim iskustvom.

Prijaviti se možete temeljem prijavnice koju možete preuzeti na linku: Prijavnica

i pošaljite na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili dostavite na društveni sastanak četvrtkom.

Dodatne informacije na tel. 097 729 69 65, Daniela Čupić

Za položeni ispit dobiva se diploma Hrvatskog planinarskog saveza.

Uvjeti za polaznike škole:

• punoljetnost ili pisani pristanak roditelja

• članstvo u planinarskoj organizaciji

INFORMACIJE NA SASTANCIMA ČETVRTKOM U 20 SATI U PROSTORIJAMA DRUŠTVA, STAROGRADSKA 15.

Prijavnica: link za download

Letak: link za download

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Siniša Golemović

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

na vrh članka