Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Prijava
Glavni izbornik
Seniori - Tulove grede

Seniori - Tulove grede

Seniori su ovaj tjedan otišli obići Tulove grede. Krenuli smo u 6 iz Samobora i izašli s autoputa kod Svetog Roka. Makadamska cesta odvela nas je na prijevoj Mala Alan a onda se spustila do burobrana ispod Tulovih greda gdje smo parkirali auto. Samobor nas je ispratio oblacima a Velebit dočekao suncem. Dodatne markacije na Tulovim gredama pokazale su nam još malo njihove čarobne ljepote . Pogotovo smo bili ushićenji vršnim dijelom. Šteta da cijelo područje Tulovih greda nije prohodno jer je ljepota neopisiva. Uspon na sam vrh baš i nije šala no obavili smo ga. Na putu za vrh ima mjesto koje je filter za one punašne ( ha, uspio sam proči). Moram odati priznanje našem Dragi koji se penje kao vjeverica, a u hodanju ga je teško pratiti.

Obzirom na vrućinu nastavili planinariti nismo, već smo osvježili tijelo morem u Rovanjskoj. Poslije kupanja Prašina, ručak u Gospiću. 

Pa ipak mi smo seniori.

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Darko Dömötörffy

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Pročitajte druge članke iz ove kategorije: « mali planinari VELIKI ALAN Pršivec (1761 m) »

Napiši komentar

na vrh članka