Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Prijava
Glavni izbornik
Markacija

"Japetić" u 2015. godini

Iza nas je još jedna, planinarskim događanjima ispunjena godina, o kojoj možete čitati na stranicama glasnika "Japetić" , koji ce te dobiti uz uplatu članarine za 2016. godinu.

U 2015. godini je održana izborna skupština duštva na kojoj su izabrani novi tajnik i predsjednik, a manjih promjena bilo je i u sastavu upravnog odbora.

Zahvaljujemo dosadašnjoj tajnici Mirjani Klarić i predsjedniku Antunu Pavlinu na višegodišnjem uspješnom radu. Njhova predanost u organiziranju i vođenju društvenih aktivnosti obavezuju i nas da uložimo najveći mogući napor u vođenju društva.

U travnju je povodom Dana planeta Zemlje održana eko-akcija, koja je sad već postala stalna aktivnost, uz veliki odaziv članstva i redovito sudjelovanje djelatnika tvrtke DM. Najveća društvena akcija ove godine odražana je u svibnju. Uz Hrvatski planinarski savez kao nositelja događanja, sudjelovali smo kao suorganizatori u obilježavanju 140. godina prvog izleta HPD-a. U pripremi i provođenju pohoda sudjelovao je velik broj članova društva, a gotovo tisuću sudionika pohoda zadovoljno je otišlo je iz Samoborskog gorja.

U lipnju je održan treći Šojka trek/trail koji je opet privukao mnogo ljubitelja planinskog trčanja. Početkom srpnja održana je izvanredna skupština, na kojoj je radi usklađivanja s novim Zakonom o udrugama donesen novi statut drušva. Jesen je obilježio Sudnikov pohod na kojem je ove godine bilo oko 250 sudionika, što je naviše do sada.

U 2016. godini očekuju nas već uobičajene akcije: ekološka akcija povodom Dana planeta Zemlje 22. travnja, Japetićev pohod 15. svibnja, a Sudnikov pohod 23. listopada. Sredinom lipnja čeka nas 4. Šojka trek/trail utrka koju organiziramo zajednički s novosnovanim Klubom cestovnog i planinskog trčanja Samobor. Nakon jednogodišnje pauze opet organiziramo Opću planinarsku školu. A termin održavanja pomaknut je iz dosad uobičajenog proljetnog termina na jesenski, od sredine rujna do kraja listopada. Nadamo se da će škola privući što više novih planinara i članova koji mogu donijeti novu energiju budućem radu Društva.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Robert Cvetković

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Zadnji sadržaj od Robert Cvetković

Pročitajte druge članke iz ove kategorije: « Plan izleta 2010.

Napiši komentar

na vrh članka