Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Prijava
Glavni izbornik
2013. Japetićeva godina - 90. obljetnica Društva

Plan izleta 2013.

Ovdje možete pogledati izlete koje planiramo održati 2013. godine. A kako i gdje smo planinarili prošlih godina možete vidjeti u sekciji Izletnička i Alpinistička sekcija u glavnom izborniku. Ako ste registrirani član društva, informacije i najave o izletima dobivat ćete na vašu e-mail adresu. Za sve dodatne informacije nas potražite u prostorijama društva ili kontaktirajte e-mailom.
 
Vodič ima pravo otkazati izlet, promijeniti program izleta ili ga odgoditi za neki drugi termin zbog loših vremenskih uvjeta, nedovoljnog broja prijavljenih planinara ili drugih okolnosti. Prije prijave na izlet raspitajte se dali je izlet primjeren vašim godinama, fizičkoj spremnosti i tehničkom znanju, a posebno vašem trenutnom zdravstvenom stanju. Prijavom na izlet sudionik potvrđuje da je upoznat s zahtjevnošću izleta te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu.
 
 
Prilikom prijave sudionik je pristao na hod u skupini te se tog pravila treba držati do kraja izleta. Detaljne informacije o izletima možete naći na našoj internet stranici, ako ste registrirani i kroz e-mail, a i u ormariću na Samoborskoj tržnici nekoliko tjedana prije održavanja izleta.
 
Plan izleta 2013. godine
 
Plan izleta 2013
 
Ocijeni sadržaj
(31 glasova)
HPD Japetić

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

na vrh članka