Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Prijava
Glavni izbornik
Alpinistička oprema

Alpinistička škola HPD "Japetić" (info)

Pred-poziv za alpinističku školu HPD "Japetić" koja će se održati 2013 godine prema planu Društva, na način da se teoretski dio nastave održava u društvenim prostorijama HPD "Japetić", a praktični dio vikendom na terenima prema planu škole. Svi zainteresirani se mogu informirati na društvenim sastancima a objava škole će biti vidljiva na našim internet stranicama.
 
Uvjeti za prijavu u školu:
- punoljetnost  ili minimalno 17 godina uz pismenu suglasnost roditelja,
- članstvo u HPD Japetić,
- završena opća  planinarska škola,
- ispunjena prijava u prilogu.
 
U cijenu škole nisu uračunati troškovi izleta. Ukoliko pojedinac tijekom škole želi prekinuti školovanje, HPD "Japetić" nije dužan vratiti mu novac uplaćen za školarinu. Predavanja i izleti su obavezni što je uvjet za dobivanje diplome. Predavači i instruktori su aktivni članovi HPD "Japetić" i AO "Željezničar" sa višegodišnjim  iskustvom. Za uspješan završezak škole i dobivanje diplome  može se  izostati sa najviše jednog izleta i jednog predavanja.
 
Plan škole sa popisom predavanja, terenskih vježbi i predavaća bit će objavljen prije početka škole. Nakon prijava slijedi  uvodno predavanje koje je obavezno,  gdje će biti obavljen razgovor sa svim kandidatima za alpinističku školu te se nakon toga stvara rang lista i vrši upis u školu.
Ocijeni sadržaj
(5 glasova)
Ivanka Jakopec

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Pročitajte druge članke iz ove kategorije: « Alpinistička sekcija Liongrat (Cervino / Matterhorn) »

Napiši komentar

na vrh članka