Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Prijava
Glavni izbornik
POHOD  PETRIĆEVA – PUNTIJARKA

POHOD PETRIĆEVA – PUNTIJARKA

POHOD PETRIĆEVA – PUNTIJARKA
Nedjelja 24. rujna 2017.

 HPD „Zagreb – Matica“ organizira svake godine pohod od svojih društvenih prostorija u Petrićevoj ulici u Zagrebu (polazak je u 7:00) preko Šestina do planinarskog doma Puntijarka na Medvednici. Mi sudjelujemo na pohodu od Šestina do Puntijarke.

Do 7:20 dolazak sudionika na parkiralište ispred Marketa TRGOSTIL u Gajevoj ulici (bivša SAMA)

7:30 Polazak autima u Zagreb i preko Svetog Duha i Lukšića do caffe ARKA u Šestinama (kava).

Kod organizatora pohoda može se u Šestinama kupiti dnevnik planinarske obilaznice ABECEDA HRVATSKIH VRHOVA (50 kn). Obilaznica ima 30 kontrolnih točaka a među njima je i ovaj pohod.

9:00 polazak na pohod, do pl. doma Puntijarka ima 3 sata hoda

Povratak je ovisan o vremenu. Od Pl. doma Puntijarka ima svega 20 min do planinarske kuće „Risova jazbina“ ispod vrha Puntijarke. Na zidu kuće je žig vrha Puntijarka.

Ovisno o vremenu određujemo trasu povratka do auta. U slučaju kiše vraćamo se autobusom redovnom linijom ZET-a sa Sljemena do Šestina.

Na pohod idemo bez obzira na vrijeme!
Više o pohodu možete pročitati na web stranici HPD „Zagreb – Matice“.

Prijava: Zdenko Kristijan, 091 76 888 74 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na planinarskom sastanku u četvrtak 21. rujna.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
Darko Dömötörffy

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

na vrh članka