Članarina 2021.

Nove članske iskaznice izrađene su u formi standardizirane ID plastične kartice s poljima za upisivanje osnovnih članskih podataka (ime, prezime, OIB, naziv i sjedište udruge) i koštaju 5 kn. Uz novu člansku iskaznicu potrebno je predočiti važeći osobni identifikacijski dokument.

Članske markice od ove godine tiskane su u formi samoljepljivih naljepnica sa zaštitnim elementom. Cijene članskih markica su iste kao i u 2020. godini (djeca i mladež – zelene markice 40 kn, umirovljenici – crvene markice 40 kn, seniori – plave markice 80 kn).

Uplata članarine četvrtkom u 19:30h u ulici Ivana Perkovca 36A (u dvorištu iza Raiffeisen banke) u Samoboru.

Članarina se može uplaćivati i na žiro račun HPD Japetić broj: HR7024030091120004450 otvoren kod Samoborske banke d.d. , Samobor. Skenirane pristupnice uz dokaz o uplati članarine mogu se poslati na mail: info(at)hpd-japetic.hr  a originalne pristupnice dostaviti na sastanke Društva.

Planinarske iskaznice mogu se do 15.2. produžiti srijedom u 19:00 u našim prostorijama. Po mogućnosti uplatite novce unaprijed online i donesite potvrdu o uspješnoj transakciji da bismo to što efikasnije obavili. Ako netko baš mora platiti na licu mjesta, molim da mi preda točan iznos. Nemojte zaboraviti maske! Molimo Vas da svakako najavite dolazak (Kinga: 095 579 00 82).

Zbog epidemiološke situacije , molimo pratite objave na našoj web stranici gdje se i u kojem terminu može od blagajnice preuzeti nova iskaznica ili markica za tekuću godinu.