Članarina 2020.

Stigle su nam nove markice i kalendari za 2020. godinu. Uplate članarine mogu početi.

Nove članske iskaznice izrađene su u formi standardizirane ID plastične kartice s poljima za upisivanje osnovnih članskih podataka (ime, prezime, OIB, naziv i sjedište udruge) i koštaju 5 kn. Uz novu člansku iskaznicu potrebno je predočiti važeći osobni identifikacijski dokument.

Članske markice od ove godine tiskane su u formi samoljepljivih naljepnica sa zaštitnim elementom. Cijene članskih markica su iste kao i u 2019. godini (djeca i mladež – zelene markice 40 kn, umirovljenici – crvene markice 40 kn, seniori – plave markice 80 kn).

Uplata članarine četvrtkom u 19:30h u ulici Ivana Perkovca 36A (u dvorištu iza Raiffeisen banke) u Samoboru.

Članarina se može uplaćivati i na žiro račun HPD Japetić broj: HR7024030091120004450 otvoren kod Samoborske banke d.d. , Samobor. Skenirane pristupnice uz dokaz o uplati članarine mogu se poslati na mail: info(at)hpd-japetic.hr  a originalne pristupnice dostaviti na sastanke Društva četvrtkom gdje se može od blagajnika preuzeti nova iskaznica ili markica za tekuću godinu.

Postoji i dalje mogućnost predati iskaznice s točnim iznosom za nove markice u Frizerskom salonu Zdenka (Livedićeva 26.). Nakon par dana se može podići iskaznica na istom mjestu.

6.2. i 5.3. blagajna neće raditi.

Članarina