Članarina

Angelska gora – Slovenija / foto Neno G.

U Hrvatsko planinarsko društvo “Japetić” mogu se učlaniti svi građani Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa – etike, te pridržavaju odredbi Statuta društva.

Kod uplate članarine, svi novi članovi i stari koji to još nisu napravili , ispunjavaju Pristupnicu (*.doc-word oblik ili *.pdf oblik datoteke u prilogu ovog teksta) sa podacima prema novom Zakonu o udrugama. Obavezan je upis OIB-a.

Članarina se može uplaćivati na žiro račun HPD Japetić broj: HR7024030091120004450 otvoren kod Samoborske banke d.d. , Samobor. Skenirane pristupnice uz dokaz o uplati članarine mogu se poslati na mail: info(at)hpd-japetic.hr  , a originalne pristupnice dostaviti na sastanke Društva četvrtkom , gdje se može od blagajnika preuzeti nova iskaznica ili markica za tekuću godinu.

Planinarske iskaznice mogu se do 15.2. produžiti srijedom u 19:00 u našim prostorijama. Po mogućnosti uplatite novce unaprijed online i donesite potvrdu o uspješnoj transakciji da bismo to što efikasnije obavili. Ako netko baš mora platiti na licu mjesta, molimo da pripremite točan iznos. Nemojte zaboraviti maske! Molimo Vas da svakako najavite dolazak (Kinga: 095 579 00 82).

Zbog epidemiološke situacije , molimo pratite objave na našoj web stranici gdje se i u kojem terminu može od blagajnice preuzeti nova iskaznica ili markica za tekuću godinu.

Kupnjom jedinstvene markice, član društva je preko generalne police HPS-a u “Croatia Osiguranja” osiguran je za slučaj smrti 10.000 kn, a invaliditeta 20.000 kn Osim toga ima popust od 50 % u cijeni noćenja u svim planinarskim objektima u Hrvatskoj, u Sloveniji te u dijelu BiH. Od ostalih povlastica treba spomenuti 50% popusta na cijenu ulaznice u Nacionalne parkove u planinskim područjima te 10% popusta u dućanima planinarske opreme.

ČLANARINA ZA 2021. godinu:

Djeca, đaci, studenti i umirovljenici 40 kn
Zaposleni 80 kn
Iskaznica 5kn

prijavnica PDF –> preuzmite ovdje Japetic_PDF_Pristupnica

prijavnica WORD–> preuzmite ovdje Japetic_DOC_Pristupnica

Za upis je potrebno:

– popunjena pristupnica za učlanjenje (evidencija članova – Zakon o udrugama 2014.)
– osobna iskaznica (OIB)
– dolazak u prostorije Društva (osobno ili preko druge osobe) da dostavi tražene podatke za osobu koja se učlanjuje

Uplata članarine kao i sve informacije na sastancima četvrtkom u 20:00h u ulici Ivana Perkovca 36A (u dvorištu iza Raiffeisen banke) u Samoboru ili na mail: info(at)hpd-japetic.hr

Svaki član društva uz uplatu članarine dobiva i “Japetić” – glasnik HPD Japetić.

Leave a comment