Članarina – Hrvatsko planinarsko društvo Japetić

slika © Neno G

Uplata članarine kao i sve informacije na sastancima četvrtkom u 20:00h u ulici Ivana Perkovca 36A (u dvorištu iza Raiffeisen banke) u Samoboru ili na mail: info@hpd-japetic.hr

ČLANARINA

Djeca (zelena) 6 €

Seniori (plava) 12 €

Umirovljenici (crvena) 6 €

 

prijavnica PDF –> preuzmite ovdje Japetic_DOC_Pristupnica 2022

prijavnica WORD–> preuzmite ovdje Japetic_DOC_Pristupnica 2022

Za upis je potrebno popuniti pristupnicu za učlanjenje (evidencija članova – Zakon o udrugama 2014.)

Članska iskaznica se podiže u prostorijama Društva, četvrtkom u 20h.

U Hrvatsko planinarsko društvo “Japetić” mogu se učlaniti svi građani Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa – etike, te pridržavaju odredbi Statuta društva.

Članarina se može uplaćivati na žiro račun HPD Japetić broj: HR7024030091120004450 otvoren kod Samoborske banke d.d. , Samobor. Ispunjene pristupnice uz dokaz o uplati članarine mogu se poslati na mail: info@hpd-japetic.hr, ili  donijeti na sastanke Društva.

Planinarske iskaznice mogu se obnoviti na sastancima Društva u našim prostorijama. Po mogućnosti članarinu uplatite unaprijed i donesite potvrdu o uspješnoj transakciji. Ako želite platiti na licu mjesta, molimo da pripremite točan iznos.

Kupnjom jedinstvene markice, član društva je preko generalne police HPS-a kod “Croatia Osiguranja” osiguran je za slučaj smrti i invaliditeta. Osim toga ima popust od 50 % u cijeni noćenja u svim planinarskim objektima u Hrvatskoj, u Sloveniji te u dijelu BiH. Od ostalih povlastica treba spomenuti 50% popusta na cijenu ulaznice u Nacionalne parkove u planinskim područjima te 10% popusta u nekim dućanima planinarske opreme.

IO HPD “Japetić”

Leave a comment