Članarina – Hrvatsko planinarsko društvo Japetić

slika © Neno G

Uplata članarine kao i sve informacije na sastancima četvrtkom u 20:00h u ulici Ivana Perkovca 36A (u dvorištu iza Raiffeisen banke) u Samoboru ili na mail: info(at)hpd-japetic.hr

ČLANARINA ZA 2023. godinu:

Djeca (zelena) 6 € (45,21 kuna)

Seniori (plava) 12 € (90,41 kuna)

Umirovljenici (crvena) 6 € (45,21 kuna)

 

prijavnica PDF –> preuzmite ovdje Japetic_DOC_Pristupnica 2022

prijavnica WORD–> preuzmite ovdje Japetic_DOC_Pristupnica 2022

Za upis je potrebno:

– popunjena pristupnica za učlanjenje (evidencija članova – Zakon o udrugama 2014.)

– osobna iskaznica (OIB)

– dolazak u prostorije Društva (osobno ili preko druge osobe) da dostavi tražene podatke za osobu koja se učlanjuje

U Hrvatsko planinarsko društvo “Japetić” mogu se učlaniti svi građani Hrvatske i inozemstva koji ispune pristupnicu i pridržavaju se planinarskog kodeksa – etike, te pridržavaju odredbi Statuta društva.

Kod uplate članarine, svi novi članovi i stari koji to još nisu napravili , ispunjavaju Pristupnicu (*.doc-word oblik ili *.pdf oblik datoteke u prilogu ovog teksta) sa podacima prema novom Zakonu o udrugama. Obavezan je upis OIB-a.

Članarina se može uplaćivati na žiro račun HPD Japetić broj: HR7024030091120004450 otvoren kod Samoborske banke d.d. , Samobor. Skenirane pristupnice uz dokaz o uplati članarine mogu se poslati na mail: info(at)hpd-japetic.hr , a originalne pristupnice dostaviti na sastanke Društva, gdje se može od blagajnice preuzeti nova iskaznica ili markica za tekuću godinu.

Planinarske iskaznice mogu se obnoviti na sastancima Društva u našim prostorijama. Po mogućnosti uplatite novce unaprijed online i donesite potvrdu o uspješnoj transakciji da bismo to što efikasnije obavili. Ako netko želi platiti na licu mjesta, molimo da pripremite točan iznos. Nemojte zaboraviti maske!

Zbog epidemiološke situacije , molimo pratite objave na našoj web stranici.

Kupnjom jedinstvene markice, član društva je preko generalne police HPS-a u “Croatia Osiguranja” osiguran je za slučaj smrti 10.000 kn, a invaliditeta 20.000 kn Osim toga ima popust od 50 % u cijeni noćenja u svim planinarskim objektima u Hrvatskoj, u Sloveniji te u dijelu BiH. Od ostalih povlastica treba spomenuti 50% popusta na cijenu ulaznice u Nacionalne parkove u planinskim područjima te 10% popusta u dućanima planinarske opreme.

Svaki član društva uz uplatu članarine dobiva i “Japetić” – glasnik HPD Japetić.

IO HPD “Japetić”

Leave a comment