Najava 13. Opće planinarske škole

Dragi svi!

Ovim vas putem želimo obavijestiti o nadolazećoj 13. Općoj planinarskoj školi u organizaciji HPD-a “Japetić”. Škola će se održati na proljeće 2024. godine (o točnom datumu ćemo vas obavijestiti naknadno).

Ako ste ljubitelji prirode, planina i hodanja, ovo je odličan način stjecanja novih znanja, upoznavanja ljudi sličnih interesa s kojima u budućnosti možete organizirati izlete koji vam se sada čine nemogućim. U ispod navedenom članku možete detaljnije pročitati kako izgleda naša planinarska škola:

https://hpd-japetic.hr/japeticeva-planinarska-skola/

 

Pozivamo vas i preporučamo da prije početka škole dođete na jedan od društvenih sastanaka, upoznate voditeljice škole i ostale članove te da s nama otiđete na par društvenih izleta. U planu izleta možete vidjeti koja je kondicijska zahtjevnost pojedinog izleta i izabrati neki prema vašim mogućnostima. https://hpd-japetic.hr/plan-izleta-za-razdoblje-jesen-zima-2023-24/

Svi zainteresirani polaznici mogu se predbilježiti i popuniti prijavnicu za školu -> HPD-Japetic-prijavnica-za-skolu (Word format), HPD-Japetic-prijavnica-za-skolu(pdf format).

Molimo da prijave pošaljete na e-mail :  info@hpd-japetic.hr

Uplatu za školu ćemo prikupljati nakon službene objave o početku škole, odnosno kad objavimo točan datum.

Polaznici moraju biti članovi bilo kojeg društva u okviru HPS-a, pa ako to nisu, mogu se učlaniti u naše; prilažemo pristupnicu za učlanjenje u HPD “Japetić”-> Japetic Pristupnica (Word format), HPD Japetić prijavnica za školu (pdf format).

 

Za sve informacije o održavanju škole i društvenim izletima, pratite nas na službenoj stranici, našem Facebook (https://www.facebook.com/japetic.samobor) i Instagram profilu (https://www.instagram.com/hpdjapetic/?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==)

 

Veselimo se vašim prijavama!

 

Daniela i Helena