Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Prijava
Glavni izbornik
Mali Kamenjak

Osiguranja i osnove u stijeni Kamenjaka

Za taj vikend DHMZ nije baš obećavao najbolje vrijeme, ali mi se nedamo smesti... Dio nas je stigao u petak, a ostatak u subotu ujutro... Vrijeme u subotu nam je bilo sunčano i lijepo, pa smo uspjeli naučiti kako raditi štandove, osiguravati partnera na autoblock ili bez autoblocka... Naučili smo postavljati međuosiguranja, frendove, čokove, heksove i trikane. I naravno kako izvaditi iste.
 
Naučili smo da se vadilica za čokove zove čokovadilica, a može poslužiti i za vađenje čokolade... Na ovom izletu po prvi puta smo dobili svako svojeg instruktora koji nas je vodio u dugi smjer od dva ili tri cuga i isto tako nas absajlao poslije na sigurno. Nakon što smo sve odradili i pošteno se namučili, za nagradu su nam Kaktus i Vedran ispekli fini roštilj... A prepričavanje dojmova poteklo je do kasnih večernjih sati... 
 
U nedjelju ujutro hrabro smo se zaputili ponovo pod stijenu... Ali bura nas je potjerala ubrzo natrag u kamp gdje smo vježbali Sv. Bernarda... Na kraju smo pojeli fine palačinke u Zelenom viru i zadovoljni se rastali, u iščekivanju sljedećeg vikenda, Paklenice!
 
Foto: Gordana
Ocijeni sadržaj
(4 glasova)
Ana Matijašec

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

na vrh članka