Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Prijava
Glavni izbornik

Na Stolu

pogledNe švedskom, nego na najvišem vrhu Karavanki (za one slabije informirane). Prošli vikend smo Branka,Tomi i ja odlučili da bi bilo šteta ne iskoristiti bar jedan dan i otići negdje malo prošetati. Prognoza je bila prekrasno vrijeme, sam kaj su temperature puno pretople za ovo doba godine.
 
Snježna granica je prilično visoko, tak da smo se nadali samo manjoj količini bljuzge. Uspon je malo zahtjevniji, ali ništa teško. 
 
Pogled je fantastičan, ali naravno da nismo uzeli fotić, tak da je i mobitel poslužio u nedostatku nečeg boljeg. Silaz je bio posebna priča. Sunce je odradilo svoj dio i nastala je zanimljiva kombinacija razmočenog snijega, leda, blata i kamenja.
Hodanje ko po jajcima, ne bi bas šteli imati potrgane noge. Dobar kondicijski trening, sa rehidracijom u obliku pive in radlerja u Valvasarjevem domu. Izlet za preporučiti!
 
Ako nam se želite pridružiti, dobrodošli! e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)
Ivanka Jakopec

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Pročitajte druge članke iz ove kategorije: « Alpinistička škola na Gorskom zrcalu Monte Rosa »

Napiši komentar

na vrh članka