Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića.

Prijava
Glavni izbornik
Pogled prema Samoborskom gorju i Medvednici

Plan izleta 2016.

Dragi svi! Objavljujemo program planinarskih izleta koje planiramo održati tijekom 2016. godine. Detaljne informacije i najavu izleta možete pratiti na našoj web i facebook stranici (stisni like) a tiskana objava je i uormariću na Samoborskoj tržnici nekoliko tjedana prije održavanja izleta. Za sve dodatne informacije potražite nas u prostorijama društva ili kontaktirajte e-mailom. A kako i gdje smo planinarili prošlih godina možete vidjeti u sekciji Izletnička i Alpinistička sekcija u glavnom izborniku.

Vodič ima pravo otkazati izlet, promijeniti program izleta ili ga odgoditi za neki drugi termin zbog loših vremenskih uvjeta, nedovoljnog broja prijavljenih planinara ili drugih okolnosti. Prije prijave na izlet raspitajte se dali je izlet primjeren vašim godinama, fizičkoj spremnosti i tehničkom znanju, a posebno vašem trenutnom zdravstvenom stanju. Prijavom na izlet sudionik potvrđuje da je upoznat s zahtjevnošću izleta te da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje na izletu.

Prilikom prijave sudionik je pristao na hod u skupini te se tog pravila treba držati do kraja izleta.

plan 2016

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)
Neno

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Pročitajte druge članke iz ove kategorije: Začasni članovi HPD "Japetić" »

Napiši komentar

na vrh članka